Altijd de perfecte oplossing voor je terras

overkapping

Met een overkapping van Metalura weet je zeker dat je de beste oplossing hebt om je terras te overkappen. Of dit nu een eenvoudige overkapping is, of je wilt een luxe exemplaar waarbij je het dak open kunt doen. Iedere soort overkapping is gericht op een goed comfort, het hele jaar buiten zitten onder welke weersomstandigheden dan ook. Daar zijn ze voor gemaakt en worden ze voor gebruikt, van elegante modellen tot zeer strakke vormen. Wat voor woning je ook hebt, er is altijd een passend model te vinden.

overkapping

Maak een extra kamer

Je kunt van een terrasoverkapping natuurlijk ook een verlengde woonkamer maken, betrek deze in het geheel en het genot wordt nog groter. Een overkapping van Metalura kun je uitbreiden tot een echte kamer, zijwanden en de voorkant van glazen panelen die je dicht kunt doen wanneer het wat minder goed weer is. Wil je voor de zomer zonwering hebben die je elektrisch kunt bedienen dan is dit mogelijk, evenals een terrasverwarmer om met vrienden of familie ook in de winter buiten te zitten. 

Welke soort terrasoverkapping kies jij?

Voor ieder soort tuin is er wel een overkapping van Metalura geschikt, de systemen zijn zo ontwikkeld dat je deze later altijd verder uit kunt breiden indien je dit wenst. Wil je eerst beleven en voelen welke materialen er worden gebruikt dan kun je natuurlijk ook in de showroom komen kijken, Metalura heeft daar de verschillende modellen opgebouwd. Op deze manier heb je direct een beeld hoe jouw overkapping eruit komt te zien, proef de beleving en we weten zeker dat je een geschikt model vindt.