Een tuinkamer in je tuin

Een tuinkamer is ideaal om in te gaan zitten wanneer het buiten net iets te fris is. Door het glas profiteer je van ontzettend veel lichtinval, waardoor het soms net voelt alsof je buiten bent. Weet je niet zo goed hoe je je tuinkamer leuk kunt inrichten? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat jouw tuinkamer een knusse, fijne plek wordt om in te gaan zitten.

Haal de natuur in huis

Dat een tuinkamer niet buiten maar binnen is, hoeft niet te betekenen dat er geen natuur aanwezig kan zijn. Het kan erg leuk zijn om goed gebruik te maken van planten in je glazen tuinkamer. Zet er bijvoorbeeld verschillende soorten potplanten neer, hang wat hangplanten op en zorg zo voor meer groen in de ruimte. 

Sfeerverlichting

Uiteraard is ook het soort verlichting in de tuinkamer van belang voor een goede sfeer. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Wat dacht je van lantaarns, of een snoer met mooie lampjes erin? 

Decoratie

Ook mooie decoratie mag natuurlijk niet ontbreken. Decoratie kan absoluut bijdragen aan een fijne sfeer. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het aankomt op het kopen van decoratie, denk bijvoorbeeld aan mooie kussens, een lekker zacht kleed, kleurrijke vaasjes, een passend tafelkleed en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils. 

Fijne zitmeubelen

Voor het ultieme comfort is het belangrijk dat de zitmeubelen in de tuinkamer lekker zitten. Ga hierbij dus niet alleen voor mooie meubels, maar vooral ook voor comfortabele. Je wilt in de tuinkamer immers zo goed mogelijk tot rust kunnen komen. Kies bijvoorbeeld voor een fijne loungeset, of een hangstoel of hangmat. Boekje erbij, drankje in je hand en genieten maar! 

Heb je nog geen tuinkamer, maar zou je er wel graag eentje willen? Neem eens een kijkje op www.metalura.nl