Het bemesten van de Taxus Baccata

De Taxus Baccata is een sterke plant en groeit bijna altijd en overal, maar zoals bij alle planten is een goede bemesting van belang voor een mooie & groene haag. Potgrond, gedroogde koemestkorrels, bodemverbeteraar en eventueel kalk zijn de mestproducten die u nodig heeft voor een gezonde Taxushaag. Onderstaand een korte toelichting:

Het gebruik van mest tijdens het aanplanten van de taxus is aan te raden. Allereerst dient de grond goed losgemaakt te worden, daarnaast kunt u de grond aanvullen met een bodemverbeteraar. De benodigde hoeveelheid is uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van de grond waar de Taxushaag in geplaatst wordt, maar voor een goede basis adviseren wij de grond te mengen met de verhouding 1 deel uitgegraven grond en 1,5 deel bodemverbeteraard. Hierbij kunt u tevens gebruik maken van potgrond. In dit geval betreffen de verhoudingen ongeveer 1 deel grond, 1 deel bodemverbeteraard en 1 deel potgrond. Is er sprake van zure grond, strooi dan ook kalk. Na het planten van de taxushaag, kunt u de haag periodiek bemesten met gedroogde koemestkorrels. U kunt het beste niet tegelijkertijd kalk strooien en koemestkorrels strooien. Voor meer informatie over (het bemesten van) de Taxus Baccata neem een kijkje op onze website.

Over TaxusTopper

TaxusTopper

De naam spreekt natuurlijk al voor zich! TaxuxTopper levert topkwaliteit Taxus Baccata, direct uit eigen kwekerij, voor de scherpste prijs. Wij bezorgen uw Taxus bestelling rechtstreeks vanuit onze eigen kwekerij tot aan uw voordeur. Hierdoor kunnen wij heel snel leveren, al binnen 3 tot 5 werkdagen. Met een eigen Taxus kwekerij staan wij garant voor een mooie, volle en groene Taxus Baccata, in de door u gewenste lengte uiteraard.En ook niet onbelangrijk; Taxus online voor de beste prijs bij TaxusTopper.nl! Nergens bestelt u een Taxus Baccata van deze kwaliteit zo voordelig online!