Het idee van een betonvloer

schutting plaatsen

Veel mensen dromen over een moderne woning, eenvoudig in de poets, maar toch warm aanvoelend. Een huis dient ook een thuis te zijn, zowel praktisch, als warm en cozy. Beton in de woning kan zeer mooi zijn er zijn dan ook verschillende mogelijkheden, je kan gaan voor een gepolijste beton, wat ook zeer mooi staat in een oude hoeve die gemoderniseerd werd. Een betonnen vloer is zeer eenvoudig in onderhoud, aangezien je geen groeven hebt zoals bij een standaard tegelvloer. Daarnaast is het zeer basic, wat ervoor zorgt dat je met de rest van je interieur nog alle kanten uit kan. Een tegelvloer kan soms zeer druk en bombastisch overkomen als men niet de correcte vloer gekozen heeft. Een vloer is ook zeer mode-gebonden, denk maar aan de keramische eiken vloer.

Wat is een betonnen vloer?

Bij een betonnen vloer denk je meteen aan een grijs tot donkergrijs vlak, maar dat is niet altijd zo. Er kunnen motieven in worden verwerkt, de tint kan gekozen worden en de glans kan bepaald worden. De keuze van afwerking zal ook een invloed hebben op het gebruiksgemak. Als je de keuze dient te maken tussen gepolijst of niet gepolijst, is gepolijst veel eenvoudig om schoon te maken, het vuil dringt niet in de vloer, waar dat bij een vloer die niet gepolijst is, wel het geval is. Hoe klein of hoe groot de ruimte ook is, een betonvloer staat steeds mooi. Zelfs bij een zeer licht interieur, komt een betonvloer mooi tot zijn recht, ook met houtelementen zijn in een interieur met betonvloer zeer mooi.

Badkamer beton Cire

Badkamer beton Cire is zeer mooi en ook eenvoudig voor het onderhoud er zijn namelijk geen voegen, dus de moeilijkheden om de voegen mooi schoon te houden heb je niet meer (https://betoncire.shop/). In combinatie met een betonvloer kan chalkpaint ook zeer mooi zijn, dit brengt het de betonvloer meer tot zijn recht. Je kan bijvoorbeeld werken met één accentmuur in chalkpaint (https://chalkpaint.store/nl).

Betonlook vloer kopen

Betonlook vloer kopen? Indien je interesse hebt om in jouw interieur een betonvloer te verwerken, kan je steeds kijken op de website van Home Of Concrete. Zo kan je alvast een idee krijgen van de prijzen en hoe de vloer perfect tot zijn recht komt in jouw interieur.