Houdt het koel met de Opticlimate!

Het moet niet te warm worden

Ik had eerst altijd problemen dat het in mijn kas altijd te warm was. Dit was vooral in de zomer als de zon er lekker op te bakkeleien staat. Dat is ook nog eens super vervelend als ik zelf in de kas onderhoudt moet plegen aan mijn planten. Daarom heb ik een Opticlimate besteld. Ik kan gegarandeerd zeggen dat het een stuk koeler en comfortabeler is geworden. Het is een watergekoelde airco. Het is zeker niet zomaar iets, maar het is het zeker waard en het weegt 80 kilo dus de installatie zou met meerdere mannen wat makkelijker gaan.

Tenminste dat is een handige tip. Het maximale koelvermogen wat de watergekoelde airco kan halen us 6kW. Het water dat verwarmd is kan worden afgevoerd of het kan zelf worden gebruikt als vloer verwarming. Wat u maar wilt. De Opticlimate is van zeer goede kwaliteit, maar dat mag ook wel voor zo’n prijs. De airco bevat over een fase 3 x 4 millimeter2 + D20 -1f aansluiting en dat was precies wat ik zocht. Ik raad het aan.