Hovenier in Borne nodig?

Heeft u een tuin waar u graag in zit en vaak van geniet, dan weet u waarschijnlijk ook dat een tuin moet worden onderhouden om er ook van te kunnen blijven genieten. De kans is groot dat u zelf een aantal klussen ter hand neemt, misschien veegt u zo nu en dan de bladeren op, verwijdert u het onkruid en maait u het gras. Maar bij echt goed onderhoud komt veel meer kijken. Dat kost tijd en vraagt om de juiste kennis en ervaring. Misschien wilt u ook wel eens advies over de juiste planten en bomen. Bij dit alles kan uw Hovenier in Borne van dienst zijn. Schakelt u ons in, dan zorgen wij er samen met u voor dat uw tuin niet alleen nu mooi is, maar ook mooi blijft door op de juiste momenten de juiste onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

 Wat is tuinonderhoud?

Uw hovenier in Borne pakt alle werkzaamheden op om uw tuin op en top te maken en te ook mooi te houden. Daar kunt u rekenen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het snoeien van uw struiken en bomen, bemesten, het maaien van uw gras en het verwijderen en bestrijden van onkruid en vijveronderhoud. Wilt u ons regelmatig laten komen om het hele jaar door van een perfecte tuin te kunnen genieten, dan kunt u bij ons een tuinonderhoudsabonnement afsluiten. We spreken met u af hoevaak we langskomen en zetten de afspraken in onze agenda. Zo weet u zeker dat we tijd hebben, want we plannen de onderhoudsmomenten van uw tuin al in onze agenda in. Dat is wel zo handig.

 Wat doet uw hovenier in Borne nog meer?

Misschien bent u wel toe aan iets nieuws. Een andere indeling van uw tuin, andere beplanting of heeft u in een nieuwe woning betrokken waarvan de tuin nog helemaal moet worden aangelegd. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken, dan bent u bij hovenier Borne aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring, waarbij we u graag ook voorbeelden van tevreden klanten laten zien.