Intensief genieten van je tuin

veranda aluminium

Even echt genieten in je tuin onder een veranda aluminium, ieder moment van de dag ervaar je dat je wel een erg mooie veranda in je tuin hebt. Waar de meeste mensen bij een paar regendruppels a naar binnen gaan, kun je met een overkapping van Verasol nog maximaal genieten van het buitenleven. Dat is precies waarvoor je een terras en een tuin bij je huis wilde. Zomer en winter van de buitenlucht en de frisse lucht genieten. 

veranda aluminium

Onderhoudsarm

De veranda aluminium is een onderhoudsarme veranda, dit betekent dat je niet veel werk eraan hebt om deze schoon te houden en te onderhouden. Heb je de keuze gemaakt voor een dak van glas dan is deze uitgevoerd in gelaagd glas, dit geldt ook voor eventuele schuifwanden wanneer je de veranda open kunt openen en dicht doen. Ieder detail, zelfs de modellen van de profielen zijn tot in de puntjes verzorgd en kwalitatief hoogstaand. Aan alles zie je dat je niet te maken hebt met zomaar een veranda.

veranda aluminium

Keuze uit drie lijnen voor het kopen van een veranda

Niet iedereen heeft dezelfde wensen en hetzelfde budget om een veranda aluminium te kopen. Daar hebben zij bij Verasol een perfect oplossing voor gevonden, de drie lijnen staan voor het bedrag wat je uit kunt geven voor een overkapping. De Greenline is bijvoorbeeld de voordeligste uitvoering, dit neemt niet weg dat ook bij deze lijn alleen gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Bij de Highline Cube heb je het complete plaatje, een moderne uitbouw waar het aan niets mankeert.