Loungesets van verschillende merken

loungeset

Er bestaan veel verschillende merken voor loungesets. Hier kun je informatie vinden over de verschillende soorten loungeset merken. Aan de hand daarvan kun je zien welk van de loungeset merken het best bij je past! In dit artikel gaan we het hebben over: Exotan, Castle Line en Flow!

loungeset

Flow

Flow is een vrij modieus merk maar ook zeer progressief. Je kan het merk herkennen aan de schitterende materialen, denk hierbij aan stevig gerei zoals Acryl. Naast deze goede materialen is de kwaliteit van de frames onbuigzaam, supersterk dus! Meestal worden er aluminium frames gebruikt, wat ideaal is voor buiten. Het is namelijk stevig en niet te zwaar. Je kunt de sets gemakkelijk verplaatsen van plek naar plek en ze kunnen ook nog een tegen regen! Het water glijdt er namelijk vanaf en absorbeert dus niet. De welbekende quick dry foam zorgt daar ook deels voor. Naast de goede eigenschappen van het materiaal is het comfort ook om van te dromen. De materialen voelen erg prettig en zacht aan. Daarnaast geven de zitplekken genoeg ondersteuning, wat weer voor een gezonde lichaamshouding zorgt!

Exotan

Het merk Exotan staat bekend om de goede kwaliteit van hun tuinmeubilair. De loungesets van Exotan bestaan uit textiel dat weerbestendig is en vaak wordt er ook wat hardhout in verwerkt. Bij de Exotan la Vida set kun je dit schitterende hardhout terugzien, de bijbehorende sierkussens zijn eventueel ook los verkrijgbaar. Er wordt gebruik gemaakt van aluminium dat een speciale poedercoating bevat. Hierdoor kan het materiaal goed tegen water en andere weersinvloeden. Je kan de meubelen dus ook gerust buiten laten staan!

Castle Line

Bij het merk Castle Line worden er veel goede materialen gecombineerd. Denk hierbij aan combinaties van: roestvast staal, vlechtwerk, aluminium en tropisch hout. Daarnaast valt het duidelijk op dat er bij het merk Castle Line veel aandacht wordt besteed aan het comfort. Loungesets van het bovenvermelde merk bieden genoeg plaats voor ongeveer vijf personen. Op die manier kun je met elkaar loungen en genieten van het prachtige weer. Castle Line zorgt er ook voor dat de sets makkelijk uit te breiden zijn met aanvullende details.