Mijn verstopte riool snel opgelost

Riool laten ontstoppen

Riool laten ontstoppenNa een lange dag hard werken vind ik het enorm fijn om lekker in bad te gaan. Ik houd ervan om lekker te soppen en de heerlijke geuren die door de badkamer verspreid.
Helaas ontdekte ik tot mijn ongenoegen dat de laatste weken de badkamer ineens niet meer zo lekker rook. Als ik mijn tanden ging poetsen bij de gootsteen liep het water ook niet goed weg. In eerste instantie had ik totaal niet door wat er was en liet ik gewoon lekker wat geurstokjes branden.

Tot een kennis van mij bleef logeren die ook last had van die vervelende geur in de badkamer en het slecht doorlopen van het water. Zij vertelde mij dat het best wel zo kon zijn dat mijn riool was verstopt, zij had dat zelf ook een paar jaar geleden meegemaakt. Zij was toen goed geholpen door een riool ontstoppingservice in Limburg. Zij had het nummer nog in haar telefoon en een paar dagen later belde ik. Riool verstopt, daar zat ik niet echt op te wachten natuurlijk!

Riool laten ontstoppen

Een aardige meneer kwam langs die eens goed in mijn badkamer ging kijken. Na een paar keer de kraan aangezet te hebben kwam hij tot de conclusie dat het riool misschien wel verstopt was. Door middel van een camera bevestigde hij dit. Het kon zo zijn dat dit stuk riool van de gemeente was, maar uiteindelijk bleek dit niet zo te zijn.

Uiteindelijk moest ik alle kosten zelf betalen dus. Wel een beetje vervelend, maar er is eigenlijk ook niets aan te doen. Ik ben blij dat ik van die stank in de badkamer af ben en dat ik snel ben geholpen door deze ontstoppingsservice in Limburg. Riool verstopt, niet zo’n groot probleem dus.