Mooie trampoline in je tuin

rechthoekige trampoline

Voor zowel kinderen als volwassenen is een trampoline in de tuin natuurlijk geweldig, lekker in je vrije tijd springen met de kinderen. Voor zowel een klassieke als moderne tuin zijn er voldoende trampolines, met een prachtige rechthoekige trampoline accentueer je de rechte hoeken van je tuin, maar welke trampoline je ook kiest ieder model is perfect van kwaliteit om op te genieten. Voordeel hiervan is ook dat je de gehele trampoline hebt om te springen zonder ruimteverlies.

rechthoekige trampoline

Handig om je trucks uit te voeren

Vind je het leuk om gek te doen op de trampoline en doe je vaak trucks? Met een rechthoekige trampoline heb je de ruimte om salto’s te maken en figuren. Ook heeft de trampoline voordelen met de sprongkracht, omdat je niet alle veren belast heb je meer sprongkracht dan bij een rond model. Je hebt dus ook meer energie over om je figuren te maken en je trucks te doen, wel is het belangrijk dat er goede veren aanwezig zijn om veilig te kunnen springen.

Trampolines voldoen aan alle eisen

Natuurlijk is een rechthoekige trampoline perfect voor in je tuin, maar belangrijker is nog dat alle trampolines van 12springtrampolines.nl voldoen aan alle eisen die eraan worden gesteld. Bij het plaatsen wordt ook geadviseerd ruimte om de trampoline vrij te houden voor de veiligheid. Over het algemeen kiezen veel mensen voor een rechthoekige trampoline, simpelweg omdat dit vaak veiliger is. De ruimte om te springen is vaak groter omdat je in de lengte van de trampoline kunt springen.