Nettenshop.nl

Ben je op zoek naar steigernetten, valnetten, randbeveiliging of zandbaknetten? Dan ben je bij nettenshop.nl aan het goede adres. Ze hebben netten in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor steigerdoeken die wind doorlatend zijn en die toepasbaar zijn op vele manieren. Door gebruik te maken van steigerdoeken kan rondwervelend stof en vallende steentje voorkomen worden, wat goed is voor de veiligheid tijdens werkzaamheden. De steigernetten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Bij grote afmetingen hoef je je geen zorgen te maken over het gewicht van de netten, de steigerdoeken wegen 75 gram per vierkante meter. Ideaal voor het gebruik van grote afzettingen.

Zandbaknetten

Naast steigerdoeken hebben ze ook zandbaknetten. Zandbaknetten zorgen ervoor dat het zand in de zandbak schoon blijft. Met zandbaknetten kan voorkomen worden dat dieren in de zandbak klimmen en daar hun behoefte doen, waardoor het zand vervuild raakt. Door een net te gebruiken kan het zand wel natuurlijk gereinigd worden, wat positief is voor de kwaliteit van het zand. Bij nettenshop ben je niet alleen aan het goede adres voor zandbaknetten, maar ook voor verschillende accessoires. Zo kun je je de netten op maat laten maken, een band laten monteren of een extra pees of koord eraan laten bevestigen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf up to date! 

Heb je een keuze gemaakt?

Heb je de keuze gemaakt voor één van de netten van nettenshop? Dan profiteer je van verscheidende voordelen. Zo geniet je van gratis verzending bij een bestelling vanaf €150,- en als je voor 17:00 een bestelling plaatst, dan ontvang je deze morgen al in huis. Het kan ook zijn dat je nog niet zeker weet waar je naar op zoek bent of welke keuze je moet maken, dan kun je gebruik maken van gratis advies en tips. De adviseurs geven je advies over het inmeten en de montage van de netten. Heb je verder nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel de mogelijkheden!