Nieuwe keukentafel op maat in de maak

Moderne kasten

Sinds kort ben ik eigenaar van een mooi huis dat gevestigd is aan de Oudegracht in Utrecht. Hier heb ik enorm hard voor moeten sparen en dus voor moeten werken. Daarom ben ik er ook zo ontzettend trots op. Nu weet ik voor mezelf dat ik op een plek woon waar ik me echt maar dan ook echt thuis voel. In het huis moesten nog wel een aantal dingetjes gebeuren toen ik het kocht.

Moderne kasten

Wilde de oude meubels niet meer

Zo wilde ik de meubels van mijn oude huis niet meenemen naar mijn nieuwe huis aan de Oudegracht in Utrecht. Dit wilde ik niet omdat ik de meubels een beetje zat was en ze waren ook nog eens versleten. Daarom ben ik 2 weken geleden op zoek gegaan naar meubels en met meer informatie daarover, en met succes. Ik heb een bank, tafeltje en een paar leuke stoelen op de kop weten te tikken. Alleen zocht ik nog een mooie keukentafel waar de stoelen die ik had aangeschaft mooi bij zouden passen. Voor de keuken tafel ben ik maar opzoek gegaan naar een ontwerper omdat ik er achter kwam dat ik niet zou gaan slagen bij de standaard winkels waar ik me ogen al had uitgezien. Het kwam er gewoon op neer dat ze bij de winkels niet mijn smaak hadden. Daarom ben ik naar Rob Brandt design gegaan voor meer informatie over kasten van de ontwerper. Ik vond de ontwerper trouwens via een kennis die ook een tafel heeft laten maken bij hem.Moderne kasten

Alle vertrouwen in een goed einde

Toen ik contact met de ontwerper had opgenomen vertelde hij mij via de telefoon al wat meer informatie over de tafels en andere meubels die hij zowel ontwerpt en ontworpen heeft. Nu we samen een ontwerp hebben gemaakt is het alleen nog maar wachten op de uitvoering. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen en dat er een kast word gemaakt die veel van mijn smaak bevat.