Olijfboom winterhard

Lees hier over de olijfboom winterhard en bekijk de site. Het is bijzonder dat zo’n tropische of subtropische boom zo goed kan aarden in ons kille klimaat. Zelfs hartje winter kan de olijfboom winterhard buiten blijven. Onderaan de pagina staan nog de nodige tips hoe voor een olijfboom te zorgen, en het zal je opvallen dat een olijfboom winterhard mooi houden makkelijk gaat. Ook als je geen groene vingers hebt, of weinig tijd om te tuinieren, dan kun je een winterharde olijfboom makkelijk houden. Maar Tropic trees heeft meer dan olijfbomen. Lees in deze tekst wat Tropic trees zoal in het assortiment heeft.

Meer tropische of subtropische boompjes

Naast de olijfboom winterhard heeft Tropic trees de druif, citrus, vijg, en palm. Bovenaan de site staan tabbladen en daar kun je selecteren waar je interesse naar uit gaat. Ook staan daar andere winterharde bomen tussen. Als voorbeeld, een druif kan het hele jaar door in de koude grond staan. Deze gaat evenals andere bomen mooi met de seizoenen mee, fris groen blad in het voorjaar, een dik bladerdek in de zomer met kleine trosjes druiven ertussen, en in het najaar prachtige herfstkleuren. Het tegenovergestelde is een palm. Deze verliest geen blad in het najaar en blijft het hele jaar door groen. Het is dus wat je graag wil.

Ook de kamerplanten van Tropic trees zijn bijzonder

Bovenaan de site staan dus tabbladen, en helemaal rechtsboven kamerplanten. Aldaar zie je de meest unieke exemplaren voor een lage prijs. Tropic trees is importeur, en daarom voordeliger dan een tuincentrum. Natuurlijk zijn kamerplanten voor binnen en niet winterhard. Naast kamerplanten kun je ook overig selecteren. Aldaar tref je ook bijzondere planten aan. Nu is het wat jij wil. Heb je een grote tuin en wil je een winterharde boom? Of heb je veel ruimte en daar een druif tegenaan laten groeien? Of heb je slechts een balkon, maar wil je daar iets bijzonders in een pot hebben?