Onze rieten stoelen laten herstellen

rieten stoelen herstellen

Wat ben ik blij met de mogelijkheid om onze rieten stoelen te herstellen. Vroeger toen ik nog klein was, was mijn moeder altijd aan het opletten of wij haar meubels niet kapot aan het maken waren. En helemaal of er geen vlek op de bank kwam. Wij mochten dan ook alleen aan de keukentafel eten, in de woonkamer was echt uit den boze. Nu ik zelf wat ouder ben en ook kinderen heb snap ik de zorgen van mijn moeder. Ondanks mijn kinderen weten wat wel en niet mag in huis, gebeurde het toch dat er vorige week een stoel tijdens het stoeien kapot ging.   rieten stoelen herstellen

Geweldige service

Wat baalde ik en wat was ik kwaad. De stoel die kapot was had ik namelijk van mijn ouders geërfd en daar was ik zeer trots op. Hoewel ze niet meer van deze tijd waren, moest ik er niet aan denken om hier andere voor te moeten kopen. Vooral de zitting, die gemaakt was van stro, had het begeven.

Via het internet was ik aan het zoeken gegaan naar een bedrijf die rieten stoelen kan herstellen. Het toeval was dat het bedrijf van Van Deenen redelijk in de buurt zat en er dezelfde dag nog iemand langs kon komen. Niet veel later werden mijn stoelen alweer, gemaakt en al, thuis gebracht.