Schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn ideaal om alle troep en vuiligheid buiten de deur te houden. Door je schoenen te vegen als je binnenkomt of voordat je binnenkomt, zorg je dat een groot deel van het vuil van je schoenen op de mat achterblijft. Zo neem je geen ellende van buiten mee naar binnen en kun je het binnen gemakkelijker schoon houden. Schoonloopmatten kun je vinden in standaard afmetingen of je kunt ze op maat laten maken, via deze website. De meeste matten zijn verkrijgbaar in drie afmetingen: 40×60, 60×80 en 90×150 centimeter. Vaak is er wel een passende mat, maar als je toch iets anders wil, zit je hier ook goed.

Mat op maat of standaard

Voor een mat op maat betaal je per vierkante meter. Een nadeel van de schoonloopmatten op maat is dat je ze niet in de wasmachine kunt wassen. De schoonloopmatten die in de wasmachine kunnen, zijn van polyester en kun je in verschillende kleuren bestellen. Er zijn felgekleurde matten in bijvoorbeeld rood, blauw of paars, maar ook meer standaard donkere tinten zoals grijs, bruin of zwart. Ook op maat gemaakte schoonloopmatten zijn er in donkerdere tinten en in felblauw of felrood. Op maat gemaakte matten zijn van ander soort materiaal.

Vandaag bestellen, morgen voeten vegen

Schoonloopmatten hebben verschillende volumes wateropname. Er zijn matten die 0,6 liter per vierkante meter kunnen opnemen en matten die 2,5 liter per vierkante meter kunnen opnemen. Of je nu schoonloopmatten wil op maat of kant-en-klaar, als je ze voor vier uur bestelt, krijg je ze morgen bezorgd. Bovendien is verzending gratis als je vijftig euro of meer besteedt.