Welke plafondlampen voor de kapsalon?

Sta je in de fase van het inrichten van je eigen kapsalon? Of misschien ga je verhuizen naar een nieuwe locatie of wil je gewoon de inrichting van je huidige studio veranderen? In elk van deze situaties is onze gids over het kiezen van plafondlampen voor een kapsalon nuttig voor u. Niet alleen de kleuren, het meubilair en de uitrusting van de salon zijn van invloed op de kwaliteit van de kappersdiensten. Licht speelt ook een grote rol in het werk van een kapper. De juiste keuze maakt uw werk comfortabel en aangenaam. Aan de andere kant geeft het de klant een gevoel van comfort en tevredenheid over de geleverde service.

Plafondlampen voor het verlichten van de werkplek in een kapsalon

De belangrijkste plek in een kapsalon zijn werkplekken. Het comfort van uw werk en het gevoel van klantcomfort zijn afhankelijk van hoe u ze verlicht. En wat voor soort lampen zijn het beste om de kapperswerkplek te verlichten? Natuurlijk, kroonluchters aan het plafond.

Kies modellen plafondlampen die een instelbare lichthoek hebben. Hierdoor kunt u de richting van de verlichting veranderen en de positie van de lamp zo veranderen dat deze de meest veeleisende delen van de woonkamer verlicht. Je kunt meerdere kleinere plafondlampen plaatsen of één model met meerdere stroombronnen. Het hangt allemaal af van hoe groot je werkplek is.

Hanglampen in een kapperszaak

Hanglampen worden ook gebruikt om de kapperswerkplek te verlichten. Als je de verlichting op de juiste hoogte hangt en de juiste lamp kiest, werk je gegarandeerd comfortabel. Kies je voor hanglampen, kies dan voor lampen die in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor pas je de verlichting eenvoudig aan op je werkplek.

Hoe lampen kiezen voor lampen die de werkplek van de kapper verlichten?

Kies gloeilampen met een lichtsterkte tussen 300 lux en 500 lux om de werkplek in de barbershop te verlichten. Kies een neutrale lichtkleur. De lichtintensiteit van 300-500 lux zorgt ervoor dat de ogen niet vermoeid raken bij het langdurig kijken naar één punt tijdens het trimmen. Het is beter om de lampen van stroom te voorzien met gloeilampen met een neutrale lichtkleur, omdat we dan zeker zijn dat de kleuren niet vervormen. De klant ziet de werkelijke kleurtint.