Welke tegels kies ik in de tuin?

Het is ideaal om een terras in de tuin te hebben. Je kunt altijd genieten van de tuin vanaf het terras. Het terras heeft een gezellige uitstraling. Ga gezellig een middag en een avond met een paar vrienden in de tuin zitten. Pak een paar biertjes erbij en zet de barbecue aan. Succes gegarandeerd! Het is dus enorm leuk om een terras in de tuin te hebben. Het hebben van een terras gaat gelijk met een terrastegels. Het kan soms moeilijk te zijn om een terrastegel uit te zoeken. Alle tegels lijken immers op elkaar en het kan daardoor soms moeilijk zijn om een tegel van de Bestratingsmarkt uit te zoeken. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een tegel? Lees dan snel verder!

Afmeting

Het eerste ding waar je naar moet kijken is de afmeting van de tegel. Als je een groot terras gaat maken, is het een mooi idee om er ook grote tegels in te leggen. Hierdoor creëer je een rustige look. Ga voor een groot terras nooit voor kleine tegels. Veel kleine tegels zien er druk en onrustig uit. Iets dat je eigenlijk niet wilt hebben op je mooie terras.

Kleur

Het volgende waar je naar moet kijken is naar de kleur van de tegels. Het is een leuk idee om de tegels een andere kleur te geven dan het pad dat naar de tegels toegaat. Hierdoor creëer je variatie in de tuin en voorkom je dat de tuin er saai uit gaat zien.