Wij hebben nieuwe dakramen gekocht!

dakramen

Zoals jullie wellicht weten zijn mijn man en ik al een tijdje bezig met verbeteringen in ons huis. Laatst waren de dakramen aan de beurt. Deze klus hebben wij lang voor ons uitgeschoven, omdat wij bang waren voor de kosten. Een nieuw raam installeren konden wij helaas niet zelf. Op een gegeven moment hadden wij flink gespaard en heb ik meerdere offertes opgevraagd. Het viel mij op dat elke klusjesman hoge kosten vroeg voor nieuwe ramen. Dat leek mij niet nodig en dus had ik een plan. Zelf ben ik gaan zoeken naar betaalbare dakramen. Bij Bouw-Handel heb ik die gevonden en daar was de bestelling ook al snel geplaatst. Dit was ideaal, hierdoor kon ik namelijk een van de offertes aannemen zonder het raam en binnen een week het project al laten uitvoeren.

 

dakramen

De dakramen van Bouw-Handel

Inmiddels zitten de dakramen van Bouw-Handel erin en daar zijn wij uiterst tevreden mee. Zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien, hebben wij gekozen voor een raam dat geheel opengeslagen kan worden. Het voelt allemaal erg stabiel aan en de installatie is soepel verlopen. Het bevat dubbelglas en daardoor is het nu op onze zolderkamer ook een stuk minder koud! Natuurlijk moeten wij nog afwachten hoe het de komende tijd gaan zijn, maar ik verwacht dat wij hier nog jaren lang plezier van zullen hebben. Het kunststof is erg mooi en is zeker een waardige vervanger van het voorgaande hout. Dit kan ik iedereen aanraden, die ook bezig gaat met het vervangen van een raam of meerdere!

dakramen

Altijd hulp

Mijn ervaring met de website van Bouw-Handel is ook erg goed en dat wil ik jullie echt op het hart drukken. Hier kun je namelijk met al je vragen terecht, ook als je op zoek bent naar materiaal dat je zo snel niet ziet staan. Laat je altijd goed adviseren en dan komt elk project uiteindelijk goed.