Zwemvijver Expert helpt u met al uw vragen

logo_zwemvijver_4

Al een enige tijd ben ik opzoek naar een Zwemvijver Expert. De Zwemvijver Expert moet mij namelijk helpen met het ontwerpen van een vijver bij mij in de tuin. Sinds kort hebben wij namelijk het schuurtje in onze tuin gesloopt. Deze was eigenlijk overbodig en wij deden er niet veel mee. In de hoek van de tuin kon er een mooie vijver voor in plaats terugkomen.

Mogelijkheden1-img_1417-002

Mijn vrouw en ik hebben wat websites bezocht om meer inspiratie op te doen. Het is namelijk zo dat er veel mogelijkheden zijn. Na een tijdje wisten wij dan ook wat wij wilden voor in de tuin. Nu hadden wij alleen nog een bedrijf nodig die hier ons verder mee kon helpen. Nadat wij een poosje enkele websites met elkaar vergeleken hebben, waren wij tot een conclusie gekomen. Wij hoefden namelijk niet ver meer te zoeken naar het perfecte bedrijf. De Zwemvijver-Expert kan ons namelijk het beste helpen. Zij kunnen ons met de vissen samen laten zwemmen. Dit is een geweldig idee! Dit is ook precies wat wij wilden.

Contactblad_duurzaam

Met volle enthousiasme belde ik een van de medewerkers om meer informatie op te halen. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en houdt veel opties open. Dit gaf ons alleen maar meer ruimte. Na een tijdje wisten wij dan ook zo ongeveer wat wij wilden en planden wij een vervolggesprek in. Geweldig bedrijf!