Bij Holland Warmte een Remeha Calenta aangeschaft

Wat dat betreft ben ik absoluut geen kou kleun. Sterker nog, tot vorige week had ik de verwarming nog niet eens aangezet. Echter lag ik van de week ziek op bed en dan wil je niets liever dan een warm huis hebben toch? Vanaf het moment dat ik de verwarming wilde aanzetten merkte ik pas dat deze niet werkt. De cv ketel welke ik op zolder had hangen was een Remeha Calenta waar ik toch een lange tijd plezier mee heb gehad. Hierdoor was het voor mij vrij duidelijk om eerst te kijken of dat deze gemaakt kan worden. Omdat ik toch al ziek op bed lag had ik de hele dag de tijd om een bedrijf zien te vinden die het kan repareren.

warm

Uiteindelijk ben ik gaan zoeken op het internet en vrij snel terecht gekomen op de website van Holland Warmte. Hun website zag er enorm goed uit en hier heb ik voldoende informatie gevonden. Het besluit was dan ook snel gemaakt om hun hiervoor in te schakelen. Door een afspraak te maken bij Holland Warmte maakte hun het mogelijk om diezelfde dag nog langs te komen. Dit heb ik natuurlijk niet afgeslagen en met nog geen uur later stonden ze al bij mij op de stoep om de cv ketel te repareren indien het mogelijk is.

image-5

Helaas was het niet meer mogelijk om de ketel te maken waardoor ze diezelfde dag nog ervoor hebben gezorgd om de ketel te vervangen.