Dé woonwinkel in Hilversum!

Van Reenen Meubelen

De mooiste meubelen vind je bij Van Reenen Meubelen, dé woonwinkel in Hilversum. In de showroom kun je verschillende meubelen van diverse merken vinden in allemaal verschillende stijlen zodat er voor iedereen wat bij zit! Al bijna 20 jaar verkoopt Van Reenen meubelen en aanverwante artikelen. Ook kun je bij ze terecht voor horeca meubelen en projectinrichtingen. Je kunt ze bezoeken in hun showroom aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum waar ze je graag helpen en adviseren en je kunt de meubelen ook altijd online bestellen. In beide gevallen heten ze je van harte welkom!

Het assortiment van onze woonwinkel in Hilversum

Woonwinkel Hilversum

Van Reenen Meubelen verkoopt veel soorten meubelen, wat natuurlijk alleen maar fijn is want wat is er leuker dan meubelen shoppen?! Je kunt bij de woonwinkel in Hilversum terecht voor: banken, stoelen, eettafels, boxsprings, vloerkleden, dressoirs en nog véél meer!  Alles is erg van deze tijd en past dus goed bij het huishouden van nu. We hebben een ruime showroom waar je rustig alle meubelen kunt bekijken en uitproberen. Of een bank ook jouw bank is, kan pas duidelijk worden zodra je er op gezeten hebt. Naast dat je bij Van Reenen een ruim assortiment aan kwaliteitsmeubelen hebt, krijg je ook een goede service en nazorg.

Kom langs in de showroom!

Accessoires

Op de website kun je al veel informatie vinden over de producten, maar het is toch altijd fijn om de stoffen en materialen even te voelen en te bekijken. U kunt de meubelen ook altijd online bestellen als u geen tijd heeft om langs te komen. De medewerkers van Van Reenen meubelen kunnen u heel goed helpen om het juiste meubel voor jou te vinden. Zij hebben ook alle kennis om je veel meer te vertellen over de materialen en de combinatiemogelijkheden.