Een hor voor het raam

Logo-Unilux

Heb je op de slaapkamer vaak last van vliegen en muggen? Dan is een hor voor het raam de ideale oplossing voor jouw probleem. Wanneer je op zoek bent naar een hor wil je natuurlijk een hor bestellen die van en goede kwaliteit is. Voor een hoogwaardige kwaliteit hor ben je bij Unilux absoluut aan het juiste adres. 

horren

Zeer hoogwaardige kwaliteits horren 

In 1999 introduceerde Unilux als eerst in geheel Europa de Japanse plisséhordeur. Dit was de meest geliefde en gewilde hordeur in heel Nederland. Deze hordeur is in 2013 vervangen door de verbeterde Japanse plisséfit. Het frame van deze hordeur is zeer versterkt en de kwaliteit van het gaas is verbeter. Deze hordeuren en raamhorren worden allemaal in Nederlandse fabrieken gefabriceerd en indien nodig gerepareerd door een van de specialisten van Unilux. het bedrijf hecht zeer veel waarde aan de service en de kwaliteit van de horren die zij aanbieden waardoor je als klant 5 jaar garantie zult ontvangen op iedere aankoop. 

Zelfmontage of door een lokale expert 

Wanneer het hor voor het raam van een standaard afmeting niet past is het bij Unilux mogelijk om deze op maat te laten maken. De levertijd van en opmaat gemaakte hor zal niet langer zijn dan 1 week. je kunt ervoor kiezen om deze hor zelf te monteren of dit uit handen te laten nemen door een van de lokale experts. Unilux heeft namelijk 1600 experts waardoor er altijd en bij jou in buurt zal zijn.