Een landelijke woonwinkel gevonden

Vanaf het moment dat we te horen hebben gekregen dat we onze woning mochten kopen waren we dol enthousiast! Wij hebben altijd gezegd dat zodra we de woning kunnen kopen dat we alles wegdoen en opnieuw gaan beginnen. Je raadt het al wel, wij zijn dan ook druk bezig om nieuwe meubels te vinden. Van de week waren we dan ook op het internet gaan zoeken naar een landelijke woonwinkel. Dit natuurlijk wegens het feit dat je hier veel meer meubels kan vinden die aan onze wensen aansluit. Door via het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Verschoor wonen. Hun showroom in Sliedrecht is groot genoeg waardoor ik het niet kon laten om een bezoekje te brengen. Mijn partner vertrouwd mij volledig met het vinden van meubels waardoor ikzelf een bezoekje heb gebracht aan deze showroom.

verschoor-wonen_logo

De diversiteit van de meubels wat ik hier heb gezien is groot genoeg. Zo was het maken van een keuze uit de getoonde meubels lastiger als dat ik had verwacht. Uiteindelijk is het mij gelukt om bij Verschoor wonen meubels te vinden die volledig aan onze wensen aansluit. Ik heb er overigens wel voor gekozen om eerst een paar foto’s te maken en die aan mijn partner te laten zien.

Een landelijke woonwinkel had ik dan gelukkig snel gevonden waardoor we onze meubels konden bestellen. Ik kan je met zekerheid zeggen dat wij enorm tevreden zijn met onze meubels en hier voorlopig veel plezier mee gaan beleven.