Fijne slaapplek voor kinderen en toch ruimte in de kamer

Bed

Twee losse bedden in een kinderkamer vergt nogal wat ruimte, in veel gevallen is er dan geen ruimte meer over voor de kinderen om te spelen of voor andere dingen. Met een stapelbed heb je minder ruimte nodig voor het bed, en er blijft veel ruimte over voor de kinderen om andere dingen te doen. Bedden van hoogwaardig kwalitatief hout die voldoen aan alle gestelde veiligheidsnormen die de EU heeft opgesteld.

Ieder bed is voorzien van een lattenbodem bij levering

Stapelbed

Alle bedden zijn voorzien van lattenbodems, maar nog belangrijker is de veiligheid van de kinderen. De bedden zijn voorzien van zijpanelen zodat uit bed vallen praktisch bijna onmogelijk is. Een stapelbed kan in veel opties een echte toevoeging zijn, een uitvoering met een extra lade onder het onderste bed zorgt er ook voor dat je minder kastruimte nodig hebt. Eén ding is zeker, je bespaart veel ruimte om meer mogelijk te maken in de kinderkamer.

Meer bedden op minder ruimte in de kinderkamer

Er zijn ook een aantal bedden met een lade onder het onderste bed waar je in kunt slapen. Deze uitschuifbare lade trek je in de avond uit zodat je zoon of dochter naar bed kan, in de ochtend duw je de lade weer onder het bed en je het alle ruimte op te lopen of de kinderen te spelen. Op deze manier heb je drie slaapplaatsen voor kinderen, deze bedden nemen de ruimte in van een eenpersoonsbed.

Bed

Eenvoudig uit te wassen hoezen voor de matrassen

Alle matrassen die bij de bedden worden geleverd hebben afritsbare hoezen die je eenvoudig kunt uitwassen. Dit is niet alleen hygiënisch om het bed schoon te houden, mocht er een keer een ongelukje gebeuren dan is dit opgelost. Bij het bed met een lade om in te slapen wordt er natuurlijk een derde matras bijgeleverd die ook een afritsbare hoes bevat. Wisselen de kinderen van slaapplaats wissel dan ook het matras, zo behoudt ieder kind zijn eigen matras.