Houten trapleuningen bij RVSvakman.nl uitgelicht; Eikenhout

Bij RVSvakman.nl kunt u bijzondere houten trapleuningen bestellen, gecombineerd met RVS leuningdragers en einddoppen; Een bijzondere combinatie tussen de warme en natuurlijke uitstraling van hout en de moderne en strakke look van RVS. In een serie blogartikelen lichten wij de diverse houtsoorten die wij aanbieden uitgebreid toe. Ditmaal zullen we u wat meer vertellen over de trapleuningen van eikenhout.

 

Eikenhout is de bekendste houtsoort en de ’traditionele’ houtsoort voor het vervaardigen van meubilair evenals deuren, trappen en trapleuningen. Eikenhout is sterk en hard, maar wel relatief eenvoudig te bewerken. De trapleuningen van RVSvakman.nl zijn vervaardigd uit Europees eiken, de traditionele ‘soort’ eikenhout. Eiken staat bekend om de mooie spiegel (mergstralen) en heeft een warme, natuurlijke, klassieke en warme uitstraling, maar is desondanks tijdloos. Een trapleuning van eiken is in veel verschillende interieurstijlen 1-op-1 door te voeren, zeker in combinatie met RVS leuningdragers en einddoppen, waarmee de trapleuning van eikenhout ook past binnen een strak, hip en modern interieur.

trapleuningen-eikenhout

U heeft de keuze uit een blank eikenhout (naturel, onbewerkt) en gelakt eikenhout en vervolgens uit de combinatie met een 5-tal RVS leuningdragers en 3 soorten ‘afwerkingen van de uiteinden’, namelijk RVS einddoppen of een ‘houten uiteinde’, vlak of rond afgewerkt. Binnen de selectie trapleuningen van eikenhout hebben wij de meest populaire leuningdragers toegevoegd binnen het ‘standaard assortiment’. Heeft u een RVS leuningdrager gezien die niet terugkomt in combinatie met een eiken trapleuning? Neem dan even contact met ons op, de kans is groot dat wij voor een oplossing kunnen bieden!

 

Bestel uw trapleuning eiken bij RVSVakman.nl eenvoudig online, dan bent u verzekerd van een leuning (tot 400 cm uit 1 geheel) van topkwaliteit eikenhout die op maat voor u gezaagd wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de leuning perfect afgewerkt wordt, secuur wordt verpakt en snel geleverd wordt!