Hulp nodig bij leeghalen woning?

Woningontruiming noodzakelijk? Dan is het fijn hier een goede ondersteuning bij te hebben. Seniorenhulp Nederland verzorgt dagelijks vele soorten van dienstverlening met betrekking tot verhuizen, oplevering huurwoning, en woningontruiming. Voor ouderen en ander minder valide doelgroepen. Vrijblijvend een offerte aanvragen is nooit een probleem. We kunnen ons voorstellen dat er veel op je afkomt als je plotseling van alles moet regelen, zoals het opruimen of verhuizen van een inboedel. Dit is de reden dat wij een hulpdienst zijn die een breder vlak van hulp aanbiedt.

Probleemloos opleveren

Seniorenhulp wil met de klant meedenken in de zaken die uitgevoerd moeten worden. Door onze ruime ervaring weten wij inmiddels vlot, discreet en betrouwbaar veel problemen en taken uit te voeren. We willen graag de helpende hand zijn voor de senioren, nabestaanden, familieleden of vrienden, die hulp nodig hebben. We werken samen met diverse stichtingen, waardoor bruikbare spullen bijvoorbeeld een tweede ronde krijgen door ze te doneren. We kunnen in gesprek gaan met woningbouwverenigingen, bewindvoerders, makelaars et cetera om te kijken waar de woning die achterblijft aan moet voldoen, zodat deze probleemloos opgeleverd kan worden na de woningontruiming.

Professionele woningontruimers

Door seniorenhulp in te schakelen ben je verzekerd van een professionele aanpak, waarbij het sociale aspect van de situatie niet uit het oog verloren wordt. We zijn dus niet zomaar een verhuisbedrijf wat een woning komt ‘leegtrekken’. Seniorenhulp Nederland is zich ervan bewust, dat een woningontruiming soms een emotionele gebeurtenis is. In een persoonlijk gesprek zullen we daarom de tijd nemen om te kijken waar onze hulp het meest nodig is, zodat wij jou daadwerkelijk op alle praktische vlakken kunnen ondersteunen.