Interieuradvies op maat? Wortman!

Interieuradvies op maat

Ben je op zoek naar interieuradvies op maat? Wij hebben goede ervaringen met Wortman, een meubelmakerij in Alphen aan de Rijn. Zij hebben ons uitstekend geholpen bij de inrichting van ons huis. Meer weten? Lees dan zeker verder!

Interieuradvies op maatHoe gaan we onze woning inrichten?

Begin dit jaar kochten wij een huis. Onze vorige woning was een huurwoning die we destijds hadden ingericht met gekregen spulletjes en goedkope meubels. We hebben uiteindelijk nog best wat jaren gewoond in dat huurhuis. Vorig jaar besloten we dat het tijd was voor een volgende stap in ons leven: het kopen van ons eigen huis! Deze beslissing zorgde voor een hoop andere beslissingen, zoals: hoe willen we het interieur inrichten? Heel eerlijk gezegd, hadden we niet veel ervaring hiermee. Onze vorige woning hebben we immers ingericht met spullen en meubels die we hadden gekregen en goedkoop hadden gekocht. Natuurlijk door de jaren heen, kwamen er nieuwe en duurdere meubels bij, maar echt een interieuradvies is er niet bij aan te pas gekomen. Mijn vriend en ik besloten dat we het dit keer echt goed zouden gaan doen en voor een interieuradvies op maat te gaan. We hadden een budget opgesteld waarmee we onze woning op een leuke manier zouden kunnen inrichten en namen contact op met Wortman.

Gedetailleerd interieuradviesInterieuradvies op maat

Ik belde met Wortman en werd vriendelijk te woord gestaan door een meneer. We kregen te horen dat we op een korte termijn langs konden komen in de showroom van Wortman om onze wensen te bespreken. Erg fijn, we konden 2 dagen later al terecht! We moesten van te voren via de mail een aantal documenten aanleveren, zoals de plattegronden van onze nieuwe woning en foto’s van de ruimtes. Tijdens ons gesprek met Wortman kregen we een interieuradvies op maat, helemaal afgestemd op onze wensen. Dit interieuradvies werd helemaal gedetailleerd weergegeven door middel van een 3D-tekening, op die manier kregen we meteen een goed beeld van ‘ons’ nieuwe interieur. Zowel mijn vriend als ik waren erg enthousiast en raden Wortman zeker aan.