LED verlichting voor buiten

Een mooie tuin of mooi terras is tegenwoordig niet meer weg te denken bij je huis. Een tuin kan het geheel maken of breken. Wat kan helpen bij het verfraaien van je tuin, is het installeren van LED spots buiten. Denk hierbij aan LED vlonderspots, LED verandaspots of LED grondspots. LED spots voor buiten bij Euroledshop.nl zijn zuinig en duurzaam. Tevens geven LED lampen een mooi en warm licht af om de sfeer in de ruimte te bevorderen.  Zo kan je ook in de donkere avonden nog van je tuin genieten dankzij LED spots buiten. Vanwege het grote en brede assortiment kan je ook voor LED spots voor buiten bij Euroledshop.nl terecht.

Verlichtingsplan

Vaak heb je voor je huis een lichtplan. Waar hangen alle lampen en waar zitten alle aansluitingen, hoe zijn de lampen over het huis verdeeld om zo van het huis een mooi geheel te maken. Ook voor je LED spots buiten kan je prima een verlichtingsplan maken.  Door na te denken over de plaatsing van de LED spots zorg je ervoor dat er een mooi en sfeervol geheel ontstaat. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat in één hoek van de tuin veel te veel LED spots staan en dat een ander deel niet goed verlicht is. Ook al is het een gedeelte waar je niet doorheen loopt, het is toch aan te raden om hier ook LED spots buiten te plaatsen. Dan kan je dankzij je tuinverlichting in de avond nog lekker buiten zitten lezen, maar kan je ook je tuin nog bewonderen. Omdat LED spots zo sfeervol zijn, kunnen ze bijvoorbeeld je vijver of een kunstwerk in de tuin mooi complimenteren. Een goed verlichte tuin zal zo verbonden voelen met het huis zelf en vormen samen een mooi geheel.

Je kan qua soort verlichting kiezen voor grote, algemene spots die dienen voor de verbetering van het zicht in je tuin. Maar je kan ook kiezen voor gerichte spots die extra nadruk leggen op een bloemenperk of vijver bijvoorbeeld. De voordelen van LED spots buiten zijn dat deze lampen energiezuinig zijn en goed voor het milieu. Ze geven ook veel (warm) licht af dat beschikbaar is in verschillende kleuren en als laatste hebben ze een lange levensduur. Wat vooral in de tuin ook handig is, is dat LED spots niet warm worden, dus er is geen sprake van brandgevaar als LED spots bij struiken of bosjes worden geplaatst.