Mogelijkheden terrasoverkapping

ForaVida

Langzaam maar zeker komen de temperaturen weer op een aangename hoogte en des te meer reden om buiten te zitten en een terrasoverkapping aan te schaffen. Terrasoverkappingen worden tegenwoordig steeds populairder en je ziet ze dan ook steeds regelmatiger terug komen bij woningen; dit is dan ook niet zonder redenen. Met een terrasoverkapping verhoog je de waarde van je huis, voeg je meer ruimte toe aan je woning en kun je, in zowel de zomer als de winter, genieten van je eigen huis en tuin. Er zijn tegenwoordig echter veel verschillende soorten en maten in een terrasoverkapping en dit kan de keuze nog wel eens lastig maken. Bij ForaVida zijn de mogelijkheden erg ruim, waardoor er altijd een terrasoverkapping kan worden gevonden die helemaal aansluit op jouw wensen. Ik zal je in dit artikel de mogelijkheden tonen met betrekking tot de aanschaf van een terrasoverkapping.

Formaat

Een terrasoverkapping hoeft natuurlijk niet enorm groot te zijn; gezelligheid en knusheid is immers ook zeer belangrijk. Bij ForaVida heb je een erg ruime keuze als het aankomt op het formaat van de terrasoverkapping. De breedtematen van de terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar vanaf 3,06 meter en je hebt de mogelijkheid om er meerdere aan elkaar vast te koppelen. Kortom: je kunt de overkapping zo breed maken als je zelf wilt.

Qua dieptematen heb je een keuze tussen de 2,5 en 4 meter, waarin steeds stapjes van 0,5 meter mogelijk zijn.

ForaVida

Opbouw

De mogelijkheden qua opbouw van de terrasoverkapping zijn ook zeer variërend en deze kun je helemaal naar eigen wens inrichten. De voorkant van de terrasoverkapping kun je open laten of bedekken door middel van een mooie glazen schuifwand, in beide gevallen houdt je mooi uitzicht op je tuin en de natuur. Ook de dakbedekking kun je zelf naar wens maken; afhankelijk van je eigen keuze, krijg je een dakbedekking die veel of weinig warmte en licht binnenlaat. De zijkanten van de terrasoverkapping kun je ook helemaal zelf vormgeven. Wellicht begrensd jouw terrasoverkapping aan de schutting en wil je daarom de andere kant helemaal open laten. Ook aan de zijkanten heb je de keuze om een glazen schuifwand te plaatsen.