Opgeruimd staat netjes

Een woning opgeruimd houden is niet altijd even leuk of makkelijk. Toch vindt bijna iedereen een opgeruimd huis comfortabeler en fijner. Door de juiste mogelijkheden te hebben om spullen op te bergen, wordt het eenvoudiger om een ruimte een opgeruimde indruk te laten wekken. 12wonen.nl biedt hier allerlei handige oplossingen voor. Of het nou om jassen, tassen, horloges of prularia gaat.

Hokje voor je klokje
Als je ten allen tijden wilt weten hoe laat het is, of gewoonweg gek bent op horloges, dan kan het goed zo zijn dat je meer dan één exemplaar in je bezit hebt. Omdat een horloge een gevoelig attribuut is, met vaak zelfs een sentimentele waarde, is het van belang om deze goed op te bergen. Bij 12wonen zijn hiervoor verschillende horlogeboxen beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Met zo’n handige box weet je ten alle tijden jouw waardevolle klokje terug te vinden en heeft je de zekerheid dat deze veilig ligt opgeborgen.

Alle boekjes op één plek
Met een tijdschriftenrek heb je nooit last meer van rondslingerende tijdschriften. 12wonen biedt een prachtig vintage tijdschriftenrek aan, dat je ter decoratie aan de muur kunt hangen door het prachtige design. Naast de decoratieve functie dient dit rek ook een praktisch doel, je kunt er namelijk een flink aantal magazines in opbergen, zodat je eenvoudig toegang hebt tot de jaargangen van jouw favoriete tijdschriften.

Uitlekken in de hoek
Vlak voor je de deur uit gaat ontdekken dat het is begonnen met regenen en toch op tijd op je plaats van bestemming komen, dat gaat eenvoudig met een paraplubak. Door deze vlak naast de deur te zetten kun je snel voordat je vertrekt nog een paraplu mee grijpen. Wanneer je dan weer droog thuiskomt, zet je de paraplu simpelweg terug in de bak waar die kan uitlekken en zo snel weer klaar is voor het volgende moment van gebruik.

Plek voor de rest
Geen idee waar je alle kleine attributen moet laten die je ooit vast nog eens nodig hebt, maar geen zin om uren te moeten zoeken als het zover is? Op 12wonen.nl kun je verschillende handige kasten en opbergboxen vinden. Van groot tot klein en in allerlei soorten en kleuren. Uiteraard zijn er kasten speciaal voor flessen, toiletspullen of kleding. Maar daarnaast zijn er verschillende opbergdozen en kisten beschikbaar, die je zelf naar wens kunt inrichten met allerhande spullen. Dit maakt het lekker eenvoudig om spullen terug te vinden wanneer je ze eens nodig hebt. Daarnaast zorgt een opbergdoos of kist ervoor dat jouw woning opgeruimder en overzichtelijker oogt.