Wat kun je doen om je huis sfeervoller te maken?

Je huis moet veilig aanvoelen en echt een plekje zijn waar je helemaal tot rust kunt komen. Je moet dit in je eentje kunnen doen, of samen met anderen. Die anderen kunnen een uiteenlopende relatie zijn. De buren, familie, je partner, je kinderen en ga zo maar door. Je moet dit ten allen tijde kunnen doen, het is immers jouw huis. Toch is het mogelijk dat dit nu niet kan, dat je nu niet de mogelijkheid hebt om zo te genieten van je huis, van je stulpje. Dat is erg zonde en dat gunnen we je niet. We willen namelijk, net zo graag als jij, dat je dit wél kunt doen. We gaan er daarom samen voor zorgen dat jij je huis wel sfeervol maakt zodat je lekker kunt genieten van je eigen veilige haven. 

Vuur

Vuur? Nee hoor, je huis hoeft niet in vuur en vlam te staan. Dat is best een duur grapje en de verzekering zal het vast niet vergoeden omdat je het ‘sfeervoller wilde maken’. Wat je wel kunt doen met vuur, is je huis op een veilige manier sfeervol maken. Zo kun je een nieuwe houtkachel kopen die je in staat stelt op een mooie winteravond met een kopje warme chocolademelk en om heen te gaan zitten. Niets is sfeervoller dan zo’n vuurtje en niets overtreft het geknisper van hout, de brandende vlammenzee en ga zo maar door. Je moet je hier dan ook maar aan overgeven, kies voor een lekkere houtkachel of een ander sfeer vuurtje, je zult niet teleurgesteld zijn. 

Accessoires

Accessoires maken je huis helemaal af. Ze geven je de mogelijkheid om je persoonlijkheid door te laten schemeren, om te laten zien wat bij je hoort en hoe je dit tot uiting brengt. Het is daarmee een zeer belangrijk onderdeel van je huis en van alles daaromheen. Kies dan ook zeker voor de juiste accessoires die ervoor zorgen dat je je welkom voelt in je eigen huis, maar gooi er niet teveel in. Dit maakt je huis rommelig en onoverzichtelijk. 

Kleur 

Kleur zorgt ook voor enorm veel sfeer, hier kun je niet om heen. Met de juiste kleuren kun je heel veel doen en dit stelt je dan ook in staat het gewenste effect te bereiken. Ga voor warme, zachte tinten en maak het niet te licht maar ook niet te donker.