Wietzaadjes kopen

wietzaadjes kopen

Mijn vrienden en ik kopen regelmatig wietzaadjes voor eigen gebruik. Het leuke is dat wij dit eerst niet van elkaar wisten. Wietzaadjes kopen is leuk maar het is toch altijd een beetje een gok met wie je het erover hebt. Uiteindelijk zijn we erachter gekomen dat we allemaal wietzaadjes kopen en dat ook nog eens allemaal bij Gold Seeds doen! Sinds die dag hebben we besloten om alles samen te kopen. Dit is goedkoper voor ons en makkelijker bij te houden. Omdat het mijn idee was mocht ik de eerste grote bestelling plaatsen. Ik was best een beetje gespannen dus heb besloten om eerst met klantenservice te bellen.

wiet zaden

Goede service voor grote bestellingen

Ik bel zelf nooit de klantenservice vooraf, maar omdat ik dit toch wel waardevol vind en ik het ook voor andere mensen moet doen, wilde ik dat alles in een keer goed ging. Ik heb een hele aardige medewerker aan de telefoon gehad. Hij vond het verhaal van mijn vrienden legendarisch en wilde me maar al te graag helpen bij de bestelling. Bij grote bestellingen kan je ervoor kiezen om het af te halen in plaats van te verzenden. Dit is een stuk veiliger en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Zelf vond ik dit ook een stuk fijner dan via de post. We hebben alle zaadjes doorgenomen en het was zelfs mogelijk om de bestelling apart verpakt klaar te leggen. Op deze manier hoefden mijn vrienden en ik niet alles thuis nog een keer te verdelen.

wietzaadjes

Net als alle voorgaande keren dat ik bij Gold Seeds heb besteld, was deze keer ook weer snel en netjes. Ik heb niks op te merken en zal nog lang klant bij jullie zijn. Ga zo door!