Wij gaan voor de rechte deurluifel!

Een twijfelgevalletje wat wij achter onze rug hebben! Wij hadden de keuze namelijk om te kiezen uit een rechte deurluifel of juist de gebogen variant. Natuurlijk is het ook van belang om de kleur en de afmetingen te weten. Maar het grootste probleem was toch echt het feit dat mijn partner graag voor de gebogen exemplaar wilde gaan en ik juist niet. Zo zijn wij samen op het internet gaan zoeken naar een design die wij beide leuk vinden. Al snel kwamen wij terecht op de website van Luifel.com. Bij dit bedrijf heb je voldoende keuze en zijn de prijzen ook nog eens erg aantrekkelijk. Met name de rechte deurluifels die ik had gezien waren ontzettend leuk!

Gekozen voor de rechte deurluifel!

Bij het bekijken van het assortiment merkte ik al snel op dat je hier voldoende keuze hebt. In vrijwel ieder kleur, soort of materiaal kun je het hier verkrijgen. Zo ben ik samen met mijn partner online wezen zoeken en ook zij was erg te spreken over de rechte variant. Aangezien ik niet nog eens in twijfel gebracht wilde worden, hebben wij er gelijk voor gekozen om  te gaan bestellen. In een mum van tijd werd de bestelling bevestigd en vervolgens hoefde wij alleen nog maar te wachten op de levering. De  bestelling is geleverd en de luifel is nog beter dan wat ik in gedachten had!