Glasfolie online bestellen

glasfolie

Glasfolie bestaat er in verschillende ontwerpen. Zo is dit van metaaldeeltjes gemaakt die zon-, warmte-, of uv-werend zijn. Tevens bestaat er ook een folie die ervoor kan zorgen dat inbrekers meer moeite moeten doen om naar binnen te komen. Voordeel is dat deze geen tijd hebben en wel een ander pand gaan zoeken om makkelijker in te kunnen breken. Via Windowdeco is het mogelijk om een mooi ontwerp te kopen. Hier kan je zelf een voorbeeld creëren en deze op dit folie laten drukken. Maar het is ook mogelijk om uit het assortiment een afbeelding te zoeken en deze te bestellen. Het enige wat je dan nog moet doen is de juiste maten doorgeven.

glasfolie

Mooie glasfolie op de ramen

Onlangs zijn wij in onze nieuwe woning ingetrokken en langzaamaan wordt dit ons thuis. Ik zeg dit omdat er eigenlijk nog veel moet gebeuren, waaronder dozen uitpakken en gordijnen of iets anders voor de ramen hangen. Omdat wij te druk waren om naar een winkel te gaan, zijn wij op het internet gaan kijken. Hier zijn wij op de website van Windowdeco.nl terecht gekomen.

Veel leuke ideeën zagen wij voorbij komen en ook interessante voorbeelden. Omdat wij in de keuken best wel veel inkijk hebben, wilden wij hier als eerste iets gaan voorhangen. Want eten koken met de ogen van de buurvrouw in de rug, is niet echt mijn ding.

Inmiddels hebben wij een mooie folie in de keuken op het raam zitten. De inkijk is hiermee verdwenen en het staat geweldig.