Laat je interieur als thuis aanvoelen na een bezoek aan de woonwinkel in Hilversum van Van Reenen Meubelen

Bij de de woonwinkel in Hilversum weten ze als geen ander hoe belangrijk een interieur is. Je moet je er thuis kunnen voelen. Lekker neerploffen op die ene comfortabele bank na een lange werkdag, gezellig borrelen met vrienden aan een lange eettafel en en prachtig fotoalbum uit een statige kast halen. Je doet het allemaal in een prachtig interieur van Van Reenen Meubelen. Je bent hier verzekerd van een prachtige collectie volgens de laatste kleuren, materialen en trends. Kom jij binnenkort ook een keer langs bij van Van Reenen Meubelen?

Woonwinkel in Hilversum

Zitmeubelen, tafels, kasten, vloerkleden en accessoires koop je bij Van Reenen Meubelen

Merk je dat je interieur niet helemaal in balans of ga je voor het eerst je inboedel aanschaffen? Bij Van Reenen Meubelen kunnen ze je goed vertellen wat het beste past in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een van de zitmeubelen, tafels, kasten, vloerkleden of accessoires uit de collectie. Tip! Regelmatig wordt er ruimte gemaakt voor een nieuwe collectie, waardoor je ook tal van mooie items in de sale kunt bestellen.

Woonwinkel in Hilversum

Laat je vrijblijvend adviseren door het deskundige personeel in de woonwinkel Van Reenen Meubelen

Om zeker te weten dat een van de meubelstukken op de website van Van Reenen Meubelen helemaal naar wens gaat zijn, kun je het beste even een bezoek brengen aan de woonwinkel in Hilversum. Het personeel kan je alles vertellen over de mogelijkheden en de onmogelijkheden die er zijn. Zo zijn veel meubelstukken in verschillende kleuren leverbaar, zodat er ook voor jouw persoonlijke smaak voldoende opties zijn. De woonwinkel is vijf dagen per week voor je geopend en kun je bezoeken aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum.